Smögen Dyk & Upplevelser
Information om Fotoveckan som startar vecka 28

Föreläsning på Svenska
Längd: 45 minuter
Föreläsare: 
Datum: Lördag 18 mars
Tid: 
Lokal:  

Seminar in Swedish
Time: 45 minutes
Lecturer: 
Date: Saturday Mach 18 
Time: 

Room: 

Fotoveckan
Fotoveckan 2021 blev en succé och ett härligt get-together för alla som flockades på vår brygga i solskenet. Det var fantastiskt roligt att se gemenskapen bland likasinnade – väletablerade UW-fotografer som intresserade amatörer med action-kameror.
Läs om Smögen Dyks Fotovecka 2021 i X-ray Magazine nr.112  eller ladda ner artikeln här.
Idén bakom Smögens fototävling handlar just om detta. Hur vi kan få fler att våga tävla med sina bilder och få uppleva denna gemenskap. Vår grundtanke var att vi skulle göra det så enkelt som möjligt för att få så många som möjligt att vilja vara med genom att:
Ha en låg anmälningsavgift
Ingen tidspress
Möjlighet att tävla under flera dagar
Ansvarig för sin egen dykplan
Lättdykta miljöer
Alla typer av kameror kan delta
Inga krav på dykcertifikat utan även snorklare/fridykare kan vara med
2022 ska inte bli annorlunda. Vi vill gå ut med redan nu att detta blir ett återkommande evenemang för att främja intresset i UW-fotografering och bjuder in till att anmäla sig till fototävlingen 2022. Se till att ha bokat boende hos oss eller i närheten då v.29 är en av de veckor då det är full rulle i byn.
Både tävlingsdeltagare och sponsorer är välkomna att göra en anmälan med ett mejl till info@smogendyk.se. In och anmäl dig!

Smögen Dyk
Vi på Smögen Dyk & Upplevelse vill att DU ska känna dig som hemma hos oss. Oavsett om du är helt grön som dykare, har dykt i många många år, eller inte dyker alls är du välkommen. Här finns allt DU behöver för ett par dagars avkoppling och aktivitet.
Dykcentret ligger alldeles vid vattnet. Här finns parkering, bra dykning och snorkling från land, logi, mat, luftfyllning, båtutfärder, dusch, bastu, utbildning. Det är gångavstånd till Smögenbryggan, där du hittar shopping och restauranger.