DYKKLUBBAR SVERIGE

LMdyk

LMdyk är en ideell dykarklubb i Stockholm. Klubben har ca 170 medlemmar. Vårt mål är att erbjuda bra och prisvärda dykaktiviteter för såväl nybörjare som erfarna. Vi har egen dykbåt för utfärder i Stockholms skärgård. Klubben anordnar även föredrag och dykresor inom Sverige och till andra länder.
Du hittar oss på Facebook och på vår hemsida http://lmdyk.se. Vill du maila oss är adressen information@lmdyk.se

JUNIORDYKARNA

Juniordykarna är Sveriges största fridykarklubb. Vi har en bred verksamhet där nivån spänner från dyklek, snorkling, komfort- och rekreationsfridykning, till avancerad fridykning och tävlingsfridykning. Några av Sveriges bästa fridykare kommer från Juniordykarna.
Klubben är ansluten till Svenska Sportdykarförbundet (SSDF). Verksamheten är öppen för simkunniga (200 m) i alla åldrar. Under fliken nyheter lägger vi löpande ut nyheter om vår verksamhet.

ALINGSÅS DYKARKLUBB
Lövkullevägen 17 • 441 44 Alingsås Sverige
Tel: 0729-77 47 22 • ordf@alingsasdk.se
Som medlem i ADK får man tillgång till klubbens utrustning till i princip självkostnadspris. Det innebär att man kan åka på dykutfärder, låna båten samt hyra utrustning billigt. Principen är att priset ska vara ungefär halva marknadspriset. När man är medlem omfattas man dessutom av Svenska Sportdykarförbundets försäkring, vilket bl.a. ger tillgång till en dumpningsfond, om olyckan skulle vara framme. 

Helsingborgs Sportdykarklub Delfinen 
Västra Allén 15 • 254 51 Helsingborg
Tel: 0733-462148 • ordforande@hsdkdelfinen.se
Välkommen till Helsingborgs Sportdykarklubb Delfinen
Helsingborgs Sportdykarklubb Delfinens främsta syften är att möjliggöra trivsam, lättillgänglig och säker dykning, att skapa kontakter och gemenskap dykare emellan och att möjliggöra upplevelser utöver det vanliga.
Vi vill väldigt gärna att du ska dyka med oss! Och vi blir väldigt glada om du kontaktar oss för att fråga om klubben och hur saker funkar.

GÖTAVERKENS SPORTDYKARKLUBB
Götaverkens SDK - Sportdykning
Talattagatan 1 • 42676 Västra Frölunda
Tel: 031127122 • ah_1234@hotmail.com

Vi är en ideell förening som funnits sedan 1972 och numera vuxit till en av västkustens största och mest aktiva föreningar. Med ca 175 medlemmar är vi en klubb som har roligt både i och ur vattnet. Vi äger en dykbåt, Vinan, som är helt anpassad för dykning och som används till äventyr, stora som små, året om. Utrustning är aldrig ett problem för oss då vi tillhandahåller  utrustning för såväl fridykning som till apparatdykning, dock till uthyrning. Medlemmar har också rätt att fylla luft kostnadsfritt från klubbens egna kompressor.