GUE - Per Normark
Nyckeln till att dyka bra och säkert är god utbildning men framförallt erfarenhet. GUE erbjuder därför utbildning på alla nivåer från nybörjare till avancerade grott- och RB-dyk.

Föreläsning på Svenska
Längd: 45 minuter
Föreläsare: 
Per Normark

Datum: Lördag 14 mars
Tid: 16:00-16:45
Lokal K31

 

Seminar in Swedish
Time: 45 minutes
Lecturer: 
Per Normark

Date:
Saturday March 14th
Time: 4pm-4:45pm
Room K31

 

GUE har sina rötter bland annat i grottdykning i Florida och en mängd olika utforsknings- och miljöskyddsprojekt. För att ha en bra bas av dykare som kan delta i dessa projekt bedriver GUE också dykutbildning. Sedan två år tillbaka driver GUE projektet Rena Botten och städade sista året ett 10-tal platser på mängder av däck, batterier och annat skräp som inte hör hemma i våra hav. Sedan förra året driver GUE Sweden även Operation Spöknät som är ett pilotprojekt som syftar till att kartlägga omfattningen av spöknät i Södermanlands Län. Under 2020 planerar vi att expandera dessa två projekt.

Nyckeln till att dyka bra och säkert är god utbildning men framförallt erfarenhet. GUE erbjuder därför utbildning på alla nivåer från nybörjare till avancerade grott- och RB-dyk. För att ge alla dykare en chans att skaffa sig sin egen dykerfarenhet erbjuder GUE Sweden också en mängd dyktillfällen över året; allt från utflykter på hemmarevet till träningstillfällen och resor till mer exotiska resmål.

Kom och lyssna på Per Normark när har berättar om hur just du kan vara med att bidra till en renare havsmiljö inom ramen för projekten samtidigt som du får en konkret målsättning med dina dyk. Han kommer även att berätta lite om de utbildningar och dyktillfällen som erbjuds.
 

Per Normark
Per är GUE Tech 2- och Cave 2-dykare och instruktör för kurserna GUE Fundamentals och GUE Rec 3 (rekreationell trimix) och en av eldsjälarna bakom GUE Sweden. Han har en passion för att utbilda och dela med sig av sina erfarenheter. Förutom utbildning har Per ett brinnande intresse för att ordna resor till lite annorlunda och spännande dykplatser och engagerar sig starkt i olika dykprojekt. Han dyker i alla miljöer, men gillar främst vrak, grottor och gruvor.