UV-FOTO • UNDERWATER PHOTOGRAPHY

FOTOGRAFIT
Langdalsvej 46, 1, DK-8220 AARHUS, Danmark
Tel: +45 26303015
www.fotografit.eu, info@fotografit.eu
Nordens största lager av uv-foto/video/ljus tillbehör.  
95% av alla beställningar via hemsidan går i väg samma dag. Snabb leverans till Sverige. 
Nordisk distributör av Nauticam / i-Divesite. Personlig rådgivning till alla. 

Dyk i Gävle 
Ringvägen 13, 818 41 Forshaga
+46723008780

info@dykigavle.se
Dyk i Gävle erbjuder utbildning och försäljning av dykutrustning. "Vi har ett brett sortiment från de största tillverkarna i världen och väljer att bara ta in produkter av toppklass."

OM Digitalsolutions

OM-1 är flaggskeppet i det spegellösa OM-systemet och har branschens senaste teknik, så att du kan förverkliga dina mest kreativa idéer. Plocka upp den och förundras över den kompakta storleken, hur naturligt den ligger i handen och hur enkelt det är att lyfta den. Slå dig fri från tunga, klumpiga kameror och stativ med världens bästa bildstabiliseringssystem, för skarpa bilder utan stativ även i svagt ljus. Tack vare vädertätningen kan du jobba utan att behöva oroa dig även i tuffa miljöer. Du får den hastighet och precision som krävs för att föreviga det omöjliga och ta dina bilder och videor till nya, spännande nivåer.

Exposure Underwater 
www.exposureunderwater.com - info@exposureunderwater.com 
+46 40-18 62 62
Exposure Underwater är Skandinaviens största återförsäljare av undervattensfoto,- och video utrustning samt undervattensdrönare. Vi kommer att presentera några av våra största varumärken bland annat Nauticam, Ikelite, Sea&Sea, Scubalamp och med hjälp av en produktspecialist Chasing Innovations hela modelserie av undervattensdrönare. Med över 35 års erfarenhet och kunskap servar vi er, våra kunder, dagligen med kunskap och råd.
 
Länk till vår sida

www.exposureunderwater.com

Scubaartfoto


Vi vill visa våra undervattensbilder på hur otroligt fantastiska och vackra våra hav fortfarande är och hur viktigt det är att vi tillsammans måste bevara det otroliga arv vi har fått förmånen att ta hand om, innan det är försent.
Stolt ambassadör för Mares, Sea & Sea, Scuba travel Scandinavia, Exposure Underwater, Dyk.

Instagram scubaartfoto  

SfU - Sällskapet för Undervattensfotografi

SfU:s 20 fotografer är mycket fokuserade på den biologiska mångfalden i våra sjöar och 
hav och har haft nöjet att visa sina alster på bl a Naturhistoriskka Riksmuseet i Stockholm, Naturhistoriska museet i Göteborg och en rad andra platser, däribland Dykmässan för några år sedan.
 

OM