DIVE NARVIK
Tel:  +46 705 633 777‬
http://divenarvik.com, kapten@divenarvik.com
Här finns det vrak för alla! Det spelar ingen roll om du är sportdykare eller avancerad dykare för att kunna njuta av vraken, det finns något för alla. Många av vraken i Hamnturen är utmärkta för en grupp dykare med blandade erfarenheter, man får ett snittdjup på ca 20 meter och långa härliga dyktider.

GULEN DYKKESENTER AS
Glosvikveien 134, 5960 DALSØYRA, Norge
Tel: + 47 57 78 40 20  
www.gulendiveresort.com, post@gulendiveresort.com
Opplev spektakulær dykkning & natur. Vårt senter ligger ved inngangen til en av de mest spektakulære fjordene i verden, Sognefjorden. Her er naturen over vann like imponerende som dykkingen er under overflaten. Vi har alt fra yrende marint liv til fantastisk vrakdykking som passer for alle nivåer. Vi er Gulen, Norges ledende dykke destinasjon.

NORD&NE
F.D. SALTSTRAUMEN DYKKECAMP
Saltbrygga, Ripnesveien 48, 8056 SALTSTRAUMEN, Norge
Tel: +47 922 60 560 
www.saltstraumen-dykkecamp.no,  dykking@saltstraumen-dykkecamp.no
Guidad dykning i världens starkaste tidvattensström. Se havskatt, hälleflundra, tusentals torskar och sej i en enorm färgprakt. Dyk genom jättegrytor och klyftor. Luft, uthyrning, hytter och camping.

ONE OCEAN DIVE RESORT
Årossanden 9, 4640 Søgne, Norge
Tel: +47 91628525
www.oneocean.no, oneocean@oneocean.no
Det är lätt att ta sig till oss som ligger i Sørlandet, i södra delen av Norge. 
Vi erbjuder boende i lägenheter eller stugor i direkt anslutning till dykcentret där även vår 42 fots dykbåt med hiss är förtöjd. Vi fyller luft/nitrox/trimix från en av Norges bästa fyllanläggningar. Vi erbjuder dykning för alla nivåer från enkla natur/vrakdyk till mycket avancerade vrakdyk, till exempel M.S. Seattle.